duminică, 26 decembrie 2010

initiere

Money reiki
Bani Reiki Este nou sistem de Reiki ONU menit sa ajute problemele legat de bani. Bani Reiki Este Legat de problemele spirituale ale banilor.
Elimini blocajele energetice legatul poveste de bani. Acestea pot Fi datorate:
  • karmei
  • gandirii poveste negativ
  • energetice formelor negative
   1. Gradul I - practicant: este accesibil persoanelor care au cel putin gradul I de reiki si ajuta la cresterea vibratiei banilor pe pamant.
    2. Gradul II - Money Reiki Master: se studiaza la interval de cel putin 1 luna dupa gradul I de practicant. La acest grad, persoanele care primesc initierea pot initia la randul lor alte persoane in gradul de practicant si de Money Reiki Master.
    3. Gradul III - Money Reiki Grand Master: se studiaza la interval de cel putin 3 luni dupa gradul II. Persoanele care primesc initierea in acest grad pot initia alte persoane in acest sistem. La acest grad se primesc simboluri mai puternice, inclusiv de atractie a banilor.

OBSERVATIE! Money Reiki nu este un sistem care garanteaza ca devii bogat. Acest sistem este menit sa creasca vibratia banilor pe pamant si sa ne ajute in depasirea dificultatilor financiare.
Pentru aceasta initiere sau pentru mai multe detalii scrieti-mi la adresa emilia.iepuras@gmail.com( pentru initiere imi trebuie numele complet ,locatia si o poza

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu